Din Sjæls Budskab

Printervenlig versionSend som emailPDF udgave

- en weekend med clairvoyance, processer og meditation

Din sjæls budskab

Gennem mange kurser og via dit kendskab til din personlighedstype har du allerede lært en masse om dig selv. Du har fået et rigtig godt kendskab til din personlighed og til dens mønstre. Dit næste skridt kan være at styrke kontakten til din bagvedliggende sjæl.

Via personlige processer og instruktørernes clairvoyante evner bliver du hjulpet til at etablere en dybere kontakt til din sjæl. En kontakt som styrker din intuition, giver dit liv retning og mening samt øger den spirituelle dimension i dit liv.

Vi mennesker består af to væsener. Vi kan kalde dem: vores ego og vores sjæl. Egoet, er overvejende motiveret af frygt, og har almindeligvis den største indflydelse på dine beslutninger og på de tanker og følelser, der opstår i hverdagen. Din sjæl derimod er motiveret af kærlighed og er hele tiden i kontakt med Kilden til den største fred, glæde og visdom. 

Når du flytter din opmærksomhed fra egoet til sjælen, skifter din sindstilstand fra uro, bekymring og stress til tillid, tilfredshed og fred. For at få adgang til denne uendelige kilde af overflod og kærlighed, må du nødvendigt først stå ansigt til ansigt med egoets vigtigste magtmiddel – nemlig vores frygt. Egoet anvender frygt – i en hvilken som helst form – til at fange din opmærksomhed og dermed fastholde dig i frygtens og bekymringernes univers. Tiden er inde nu til at slippe dig selv fri, og give dig adgang til din sjæls kærlige budskab.

Over to dage vil du opleve personlig clairvoyant guidning. Du får mulighed for at stå ansigt til ansigt med de dybe personlige blokeringer, der fastholder egoets dominans og hæmmer kontakten til din sjæl. Kærligt og kompetent bliver du hjulpet til den transformation, der giver dig bedst mulig balance og overskud i dit liv.

Du får:

 • kontakt til din indre stemme og intuition
 • kontakt til hvem du er, hvad der giver mening, og hvordan du selv kan gøre en forskel
 • retning og mening med nogle af de "underlige" oplevelser, du af og til har
 • en glædelig overraskelse, når du opdager, hvor meget du kan stole på dig selv og din indre stemme
 • genkendelse og aha-oplevelser, når du forstår, hvad du indeholder
 • værktøjer til at vælge og fravælge i dit liv
 • metoder til at slippe frygt og mistillid
 • metoder til at finde ind til Kilden og kernen i dig selv, når som helst du har behov for det
 • metoder til at blive herre over dit eget liv
 • svar på nogle at dine tilbagevendende spørgsmål
 • et kærligt skub i den rigtige retning

 

Praktiske detaljer

Workshoppen er nu en del af uddannelsen til Enneagram Pilot. Du kan dog godt bestille workshoppen særskilt. Kontakt os her, og lad os sammen finde en løsning.

 

Testimonials

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

randomness