Enneagrammet - Kender du typen?

Printervenlig versionSend som emailPDF udgave

Enneagrammet gør

Enneagram

Enneagrammet er på samme tid en simpel og en kompleks psykologisk kommunikationsmodel bestående af 9 forskellige personlighedstyper - der har hver deres måde, at opleve og se verden på.

Hver type har nogle følelsesmæssige kendetegn, nogle særlige egenskaber samt vaner og reaktioner.
 

Enneagrammet - et fælles sprog

Vi har det med at kategorisere alt - Englændere, Tyskere, Svenskere, Danskere og så videre. Hvert land har sine skikke og sin kultur. At bøvse ved bordet anses for at være høfligt i Kina, mens det herhjemme anses som mangel på respekt og pli. Når vi kender til den slags finurligheder, er det langt lettere at forstå, hvorfor nogle mennesker handler og reagerer på en anden måde end os selv.   

Enneagrammet har på samme måde en overordnet kategorisering, der forklarer hvad der motiverer os, samt hvilke værdier og overbevisninger vi har. Det gør kommunikationen meget mere flydende, tydelig og ikke mindst effektiv, også når vi taler virksomhed og resultater.
 

Er du ny ud i Enneagrammet, kan du skrive dig op til vores nyhedsbrev her og modtage vores e-bog: Sådan finde du din type med Enneagrammet 

Du kan også læse lidt om, hvordan Enneagremmet fremmer forståelsen her.
 

Foredrag

Har du og din virksomhed brug for at bringe Enneagrammets indsigter ind i hverdagen, kommer vi gerne og holder et Enneagramforedrag med den læring, du ønsker skal være i fokus. Vi tilpasser foredraget omkring typerne, deres kendetegn, faldgrupper og potientialer, så præcist som det er muligt i forhold til det, du har brug for. Du kontakter os herog vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

 

 

 

Tags: 
randomness